Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ

Ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΙΩΝ ή Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ
Τούτον τον αιώνα
 αντιπαρθενώνα θα οικοδομήσουν
και θα προσκυνήσουν άγγελο Αβύσσου
Γη μου ιερή μου πώς να σε θρηνήσω...

Υπάρχουν ορισμένες σχέσεις, με τέτοια δυναμική, που ξεπερνούν σε ισχύ ακόμη και τις σχέσεις των φυσικών φαινομένων. Μία απ' αυτές είναι η σχέσις του Ολύμπου με το Δίον. Μία άλλη είναι η σχέσις του Ολύμπου με τον Παρθενώνα. Άλλες όμοιες είναι η σχέσις του Ολύμπου με την Μακεδονία, του Ολύμπου με τον Αλέξανδρο, του Ολύμπου με τον πολιτισμό της Γαίας. Σχέσεις που καθόρισαν μοναδικά την εμφάνιση και την δραστηριότητα του Πνεύματος στην ανθρωπότητα. Παρόμοιες δεν έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από την αυγή του ανθρώπινου χρόνου. Αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αρνηθεί κανένας νοήμων άνθρωπος και δυστυχώς δεν μπορούν να την συνειδητοποιήσουν όλοι οι Έλληνες. Παρ' όλα αυτά οδήγησαν αυτές τις σχέσεις στο να λειτουργούν σαν αδαμάντινη πληγή για την ανθρωπότητα και σαν αδαμάντινο ξίφος μίας δυνάμει αυτοχειρίας για την Ελλάδα. Τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτή τη "μεταλλαγή"; Επειδή όμως η μεταλλαγή έχει λάβει στην εποχή μας τη χειρότερη μορφή της το ερώτημα μπορεί να είναι: τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή την επίθεση κατά του Πνεύματος και της Αρετής; Ποιά η σκοπιμότης της χειρίστης αυτής ιεροσυλίας;
Τελειώνοντας αυτός ο αιώνας, δημιουργήθηκε από τους ηγεμόνες του Κόσμου μία τέτοια κατάσταση πανεκμεταλλεύσεως, διαφθοράς, πτωχεύσεως και απαξιώσεως σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, που είναι αδύνατον να θεωρήσουμε ότι κάποιος πλέον ανθρωπεύεται αν δεν ανθίσταται στην απόλυτη και αδιάσειστη εδραίωση αυτής της κατάστασης και εάν δεν προσπαθεί να αποκαλύπτει παντοιοτρόπως κάθε συνεργό και στρατευμένο στην στρατιά του Ολέθρου. Απαραιτήτως απαιτείται η συνειδητοποίηση, η διερεύνηση, η γνώση, το θάρρος και η ετοιμότης. Ετοιμότης και για την "πληρωμή", καθότι όποιος αντιμάχεται το κακό, σύρεται να πληρώσει, ενώ κάθε απολογία (αν του δοθεί το δικαίωμα) εμπαίζεται από τους θεσμοθέτες αυτής της κατάστασης. Το "ανθρωπίζειν", νοσούν για δύο χιλιάδες χρόνια, μέσα από σοβαρές εξάρσεις και ελάχιστες υφέσεις, έφτασε σήμερα να πνέει τα λοίσθια. Από την αντιπαράθεση των εναπομεινάντων ενεργών πυρήνων ανθρώπων και των κραταιών πυρήνων των πανούργων θα προκύψει το αποτέλεσμα που θα χαράξει την πορεία της ανθρωπότητος ή προς την αδυσώπητη εξαθλίωση και το έρεβος ή προς μία πιθανή λύτρωση και προς το Φώς.
Η πολιτική, πιστός θεσμοφύλαξ της οικονομικής ολιγαρχίας της οποίας οι "νόμοι" οδήγησαν τον κόσμο στους αγωνιώδεις προθαλάμους των κολαστηρίων της αύριον, σκληραίνει διαρκώς τις μεθόδους επιβολής, επιβουλής και εξαθλίωσης των ανθρώπων με διάφορα προσχήματα ναρκοθετημένων εννοιών και πανούργων μεθοδεύσεων.


"Δημοκρατία"!, "Ειρήνη"! Ιδού δύο πυριτιδαποθήκες των οποίων η εξωτερική "εμφάνισις" εξαπατά τους άβουλους. "Ευρωπαϊκή Ένωσις"!. Ιδού δύο φαινομενικά αντευεργετούμενα "Ε" που όχι μόνο θανάσιμα μισούν, αλλά και αποβλέπουν στο να συντρίψουν το "Ε" των Δελφών, το "Ε" του Έλληνος, μπροστά στο βλέμμα Αμνού των Ελλήνων τους οποίους δαιμονισμένα κέντρα Ανατολής και Δύσης τους "μεταμόρφωσαν" σε κοπάδι αμνών για να τους σύρουν στα τελεστήρια του Πάσχα των. Τους εμπαίζουν, τους χαρακτηρίζουν πονηρούς και απαιτητικούς, αλαζόνες και εγκληματίες, άλλοτε μωρούς και άχρηστους, αποβλέποντας να παραλύσουν κάθε προσπάθεια αφύπνισής των και με τα όργανα κάθε είδους απειλής και καταναγκασμού, ψεύδους και διαστρέβλωσης της αλήθειας τους οδηγούν μεθοδικά στο θυσιαστήριο του Αργυρόθεου του οποίου οι προφήτες και αντιπρόσωποι λειτουργούν, θεσμοθετούν, χρησμοδοτούν και καταναγκάζουν από τις ανά τον κόσμο μητροπόλεις.
οι βάρβαροι αποκαλούν βάρβαρους τους Έλληνες
οι αλαζόνες αποκαλούν αλαζόνες τους Έλληνες
οι εγκληματίες αποκαλούν εγκληματίες τους Έλληνες
οι ψυχασθενείς αποκαλούν ψυχασθενείς τους Έλληνες
οι πανούργοι αποκαλούν πανούργους τους Έλληνες
οι αργυρόδουλοι αποκαλούν αργυρόδουλους τους Έλληνες
οι καταχραστές αποκαλούν καταχραστές τους Έλληνες
οι άφρονες αποκαλούν άφρονες τους Έλληνες
οι ειδωλολάτρες αποκαλούν ειδωλολάτρες τους Έλληνες
οι άρπαγες αποκαλούν άρπαγες τους Έλληνες
οι μαμμάκυθοι αποκαλούν γελοίους τους Έλληνες
οι βροτοστυγείς αποκαλούν βροτοστυγείς τους αγχίθεους.

Και οι Έλληνες δεν αντιλαμβάνονται τίποτα από την φρικτή τραγωδία στην οποία τους εξανάγκασαν να γίνουν πρωταγωνιστές και θύματα για να ξεσπάσει επάνω τους για άλλη μία φορά το μένος των ψευδοπολιτισμένων βαρβάρων.
Κάτι για το οποίο δεν τον κατηγορούν είναι η αμνησία. Και όμως τον έπληξε βαρύτατα. Ο Έλλην χάνει ραγδαία την μνήμη του και όλοι οι μη Έλληνες και ανθέλληνες κάνουν οτιδήποτε για να την χάσει. Την μνήμη της Ιστορίας του, της γλώσσας του, των αξιών του, του πολιτισμού του, της παιδείας του, της ενδότερης ψυχοσύνθεσής του, της μεγαλοσύνης και μεγαλοπρέπειάς του, των πηγών του, του αρχικού προορισμού του κλπ. Προσπαθούν να τον εξαθλιώσουν και να τον παραδώσουν παρανάλωμα στην πυρά του προαιώνιου μίσους των διότι τους φώτισε τα εγκεφαλικά τους ημισφαίρια, τα οποία "εξελίσσονταν" σε δρόμους παράλληλους με αυτά των ανθρωποειδών.

Δεν είναι έτσι, θα σκεφτούν πολλοί. Ναι! Έτσι θα σκεφθούν οι κωφοί, που δεν ακούν τους τριγμούς των θεμελίων της Ελλάδος και των οστών των Αγχίθεων Προγόνων. Δεν ακούν τους συνωμοτικούς ψιθύρους τωv εντός και εκτός ανθελλήνων και τις διαταγές των επί "σκηνής" και παρασκηνιακών δυναστών. Έτσι θα σκεφθούν οι μύωπες που δεν βλέπουν την μεθοδευμένη επέλαση σε κάθε ιερό και ζωτικό άδυτο της υπόστασης του ανθρώπου και του Έλληνα. Έτσι θα σκεφθούν οι αδαείς και ανόητοι που παραπλανούνται από τις καθησυχαστικές λέξεις της υποκρισίας ή ακόμη και από επαινετικές φράσεις της θανατηφόρας πανουργίας.
Οι εξουσίες της ψευδωνύμου Ευρωπαϊκής Ενώσεως (και γενικά του ψευδωνύμου ΟΗΕ) καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εξουθενώσουν οικονομικά και γενικά εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να μπορέσουν τούτοι να γίνουν "πραγματικοί" εταίροι. Τότε όμως πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως εξαθλιωμένη η Ελλάς, θα αντιμετωπισθεί μάλλον σαν εταίρα κοινή. Θα μπορούσα να αναφωνήσω κατά τον γνωστό τρόπο:
Ευρώπη! Ευρώπη! η αποκτεινούσα το Ολύμπιον Πνεύμα!
Αμερική! Αμερική! η αποκτεινούσα τους Έλληνες και την ανθρωπότητα !

Είναι γεγονός ότι κανείς δεν συναναστράφηκε τόσο πολύ με τους Θεούς όσο οι Έλληνες -θεοί συνίστορες- και τα "Έθνη" δεν μπορούν ακόμη να τους το συγχωρήσουν. Είναι αληθές ότι Ελληνότοκον είναι το Πνεύμα και οι άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να το κατανοήσουν. Επιτηρούν και επιτίθενται στον Έλληνα περισσότερο απ' ότι σε χρόνους Μεσαιωνικούς στη μαγεία, καθότι φοβούνται περισσότερο την μαγική δύναμη του Νού απ' ότι την μαγεία των ψευδαισθήσεων.
Πολύ πτωχός ο τάφος που βιάζονται να κατασκευάσουν για την Ελλάδα. Πτωχότερος κι' απ' αυτόν που σκέφθηκαν κάποτε να κάνουν οι Ρωμαίοι. Τουλάχιστον εκείνοι "απήγγειλαν" αιώνες τον ενδοξότερο επιτάφιό της μέχρι που αντελήφθησαν μέσα από τους τάφους των ότι κάποιος άλλος επιτάφιος "λίμνασε" απ΄ άκρη σ' άκρη της απέραντης διφυούς αυτοκρατορίας. Οι απανταχού βάρβαροι απέκτησαν άρθρωση και η δύναμη του ατίθασου αίματος φορώντας χρυσά στέμματα περιχαράκωσε τον κόσμο με σκοτάδι, σκοτάρχες οι ίδιοι.


Οι Έλληνες λησμόνησαν την καταγωγή τους.
Έκλεισαν τις έσω πύλες κι' από τις έξω όρθια δεν έμεινε καμιά. Έτσι πίστεψαν, μύθευμα
ήταν η μεγαλειοδέστερη ιστορία, όπως τους έπεισαν βάρβαροι οι οποίοι τους μύθους των τους παρουσίασαν σαν Ιστορία. Μύθοι του αίματος και ιστορία της λεηλασίας και του εγκλήματος. Λησμόνησαν οι Έλληνες πως μέσα σε κόλαση οργής τους έριξαν, τους ύπνωσαν, τους βάφτισαν, τους λεηλάτησαν οι βάρβαροι. Τους "δίδαξαν" ποιοί ήταν. Καινούριες ψευδομνήμες, άνομα παρελθόντα. Παρόντα της πληρωμής και μέλλοντα της καταδίκης. Έτσι είναι! Το φώς πληρώνεται ακριβά απ΄ αυτόν που μοναδικό το έχει μέσα του - ο μόνος φωτοφόρος- και το εμπαίζει, το αγνοεί, το σπαταλά, το μεταπράττει άθλια και το χάνει. Και αλήθεια, είναι μεγάλη οδύνη να πληρώνεις για το φώς σου ενώ μέσα σε σκότος φυλακισμένος είσαι και ούτε καν τη μνήμη δεν μπορείς να αναδεύσεις των φωτεινών και θεϊκών στιγμών σου. Φυσικά όταν αρπάζουν, λεηλατούν και καπηλεύονται το φως σου και αντίδραση δεν συναντούν, αργά ή γρήγορα θα καπηλευθούν και τα σύμβολά του, γνωρίζοντας πως θλιβερά και άθλια, αν αντιδράσεις, θα αντιδράσεις. Έτσι λοιπόν τον Ήλιο των Αιγών, τον Ήλιο του Ολύμπου και της Μακεδονίας -γιατί τον είπαν ήλιο της Βεργίνας; ποιά ήταν η Βεργίνα;- τόσο εύκολα τον έκαναν ήλιο της Σκλαβίνας, όπως απλούστατες προβλέψεις καθόρισαν.....
Όμως μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν κι' αυτοί οι Έλληνες που ούτε ξεπούλησαν το φως τους, ούτε την μνήμη τους έχασαν. Και αντιδρούν όπως ακριβώς πρέπει να αντιδρούν και να συνετίζουν οι Έλληνες.
Θα μου πείτε, μέσα στην οικονομική δομή της σημερινής κοινωνίας τι θέση έχει η λογική και το συναίσθημα και οι μνήμες; Η οικονομική δομή όμως είναι απόρροια των πλέον βαρβάρων και άρπαγων ενστίκτων. Έτσι μοναδική αντιπαράθεσις δεν μπορεί να είναι παρά το τρίπτυχο: Μνήμη, Συναίσθημα, Λογική, υπό την αιγίδα της αξιοπρέπειας και των απαράβατων δικαιωμάτων μας και υποχρεώσεών μας.
Πρέπει ο κάθε συνειδητός και ασυνείδητος Έλλην να κατανοήσει ότι το διενεργούμενο υπερέγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχει σαν κύριο στόχο την ίδια την Ελληνουσία, το Ολύμπιον Πνεύμα την Ολυμπιακή Φλόγα, το Απολλώνειον Φως, το φως του γίγνεσθαι και της Δημιουργίας. Κατευθύνεται εναντίον των Ελλήνων συλλογικά και κατά του κάθε Έλληνα ατομικά. Μας αναγκάζει να χάσουμε εντελώς κάθε κυριότητα του Είναι μας και να μετατραπούμε σε άβουλα και θλιβερά ιδιοκτησιακά στοιχεία ανθελληνικών και απάνθρωπων σκοτεινών δυνάμεων. Όσοι ενεργά ή παθητικά αρνούνται να κατανοήσουν και να λάβουν θέση ενάντια σε τούτο το έγκλημα θα θεωρηθούν συνεργοί και οπωσδήποτε υπόλογοι.
Η αποκάλυψις όχι μόνο των απεχθητικών, αλλά και των πιο ανεπαίσθητων μεθόδων που αποβλέπουν στην πλήρη απόπαυσιν, απόγνωσιν και διάλυσιν του Έλληνα, πρέπει να γίνει κύριο έργο του καθένα μας. Η αντίθεση στην ισχύουσα ολεθροποιό κατάσταση πραγμάτων πρέπει να εκδηλώνεται από κάθε άνθρωπο και με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια του σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και της ιερότητας της φύσης και γενικά της Δημιουργίας.
Μαν. Καπουσίδης
1994

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου